top of page

Over Aircovooru

Over ons

Modellen, typen en merken airco’s zijn er in overvloed, maar wat is voor jou de beste keuze? En, hoe vind je een goede betrouwbare en gecertificeerde installateur?

 

Om consumenten daarbij te helpen zijn we in 2019 begonnen met geven van online advies bij de keuze van airco’s en het aanbieden van offertes van de beste gecertificeerde installateurs.

 

We kwamen erachter dat dat niet altijd voldoende is. Een airco is een zichtbaar onderdeel van het interieur en die wil je graag ‘live’ kunnen zien. Bovendien is het fijn om persoonlijk advies te kunnen krijgen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Hubo Airco

Om dat mogelijk te maken zijn we de samenwerking met Hubo gestart. De meest betrouwbare doe-het-zelf keten met 190 winkels in Nederland.

 

Elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt. Zo blinkt iedere Hubo stuk voor stuk uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond je huis.

 

Laat je je liever online adviseren, geen probleem. In 5 eenvoudige stappen maak je de juiste keuze voor een airco in slaap-, woon- of werkkamer. Zo creëer jezelf een comfortabel  woonklimaat in alle seizoenen. Met onze adviestool doorloop je de vijf stappen en ontvang je een persoonlijke offerte op maat.

bottom of page